Over Grab &Co

Grab en wat?

Onze missie

‘Waar wij het voor doen? Voor tevreden werkgevers en facilitair managers, die voor een laag opstartbedrag en zonder verbouwing een flexibele Grab &Co kunnen realiseren. En natuurlijk voor blije en vitale medewerkers, die 24/7 bij hun Grab &Co terecht kunnen voor voordelig en lekker eten en drinken.’

Peter van Ee en Johan Dekker, initiatiefnemers van Grab &Co

Bedoelen jullie niet Grab & Go? Nee! We heten Grab &Co omdat supermarktketen Coop onze partner is. En omdat Grab &Co een samenwerking is tussen meerdere partijen (collaboratie). Iedere partij voegt een stukje van zijn eigen kracht toe:

Als bedrijfscateraar in coronatijd kun je niet stilzitten. Daarom ontwikkelde Leo – Love Good Food diverse modules en services om bedrijven te kunnen blijven voorzien. Oók voor Grab &Co. Denk aan services als de gezondheidsmonitor en de hostess-service.

Als boodschappenbezorger in de zakelijke markt ziet Telesuper de behoeftes op het gebied van eten en drinken als geen ander. Tel daar de kennis en ervaring op het gebied van logistiek en ICT bij op en je hebt de ideale Grab &Co-partner.

‘Samen maak je ’t verschil’; de slogan van Coop. En ook heel toepasselijk voor Grab &Co. Dankzij het assortiment van Coop zijn de producten in de Grab &Co goed, lekker en betaalbaar.

Een goed assortiment komt alleen tot z’n recht in een mooi ontworpen schap. Laat dat maar aan Fijne Gasten over. Hun Grab &Co-concept is tegelijkertijd modern en tijdloos. Maar vooral praktisch en laagdrempelig.

Waar we bij Grab & Co nog meer voor staan…

Oog voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

We zijn altijd op zoek naar de meest groene oplossingen. Zo komen onze producten vanuit een 100% energieneutraal pand en rijden we in milieuvriendelijkere bezorgbussen.

Focus op gezondheid en vitaliteit

Als werknemers gezond eten en drinken, zitten ze lekkerder in hun vel. Daarom vinden wij het belangrijk om in onze Grab &Co gezonde voeding aan te bieden. Maar de uiteindelijke keuze op het gebied van het assortiment ligt bij de klant.

Passie voor gelukkige werknemers

Ook liefde voor het bedrijf gaat door de maag! 24/7 toegang tot lekker en betaalbaar eten en drinken maakt je medewerkers blij en trots dat ze bij jouw bedrijf werken. En dat maakt ons dan weer blij!

Altijd op zoek naar nieuwe oplossingen

In een tijd waar niets zeker is, zijn wij altijd op zoek naar passende oplossingen. Daarom is onze module zo ontworpen dat hij met je mee kan groeien. En ontwikkelen we extra services, zoals de virtuele receptiedienst en een baristaservice.

Weten waar je aan toe bent. Ook in de toekomst.

duurzaam-ondernemen-energieneutraal-pand-milieuvriendelijk-duurzame-bedrijfskantine

De coronacrisis heeft de bedrijfscatering op z’n kop gezet. Omdat de meeste werknemers thuis moesten werken, gingen veel bedrijfsrestaurants noodgedwongen dicht. Per eind juni mogen we weer naar kantoor (op 1,5 meter afstand, uiteraard), maar uit onderzoek blijkt dat deels thuiswerken waarschijnlijk de norm wordt.

Dat heeft effect op de bedrijfscatering. Bemande catering is voor dit moment wellicht te duur. Een vending machine is misschien ook niet helemaal wat je zoekt. Maar je wilt je werknemers – áls ze er zijn – toch lekker eten en drinken kunnen bieden.

Met Grab &Co voorzien we in die behoefte. Als je kiest voor Grab &Co krijg je niet alleen een flexibele oplossing voor je bedrijfskantine, maar ook expertise en advies op maat. Voor nu en voor de toekomst. Zo weet je waar je aan toe bent in deze onzekere tijden.

Grab &Co is een gezamenlijk initiatief van online supermarkt Telesuper en cateraar Leo – Love Good Food. Telesuper, onderdeel van Coop, heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van de boodschappen voor bedrijven, zorginstellingen en kinderopvang. Leo – Love Good Food heeft dezelfde expertise op het gebied van catering.

Met onze krachten, gebundeld in Grab &Co, kunnen wij ieder bedrijf, iedere organisatie, vereniging, zorg- of onderwijsinstelling voorzien van advies op maat. Dus heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen samen kijken naar wat past binnen de huidige situatie, maar ook naar hoe dit zich in de toekomst kan ontwikkelen. Voor elke vraag een oplossing!

Menu