Assortiment

Welk assortiment past bij jouw bedrijf?

Misschien heb je inmiddels gekeken naar het Grab &Co instapmodel, de uitbreidingsopties en extra services. Dan is nu de vraag: met welke producten kun je de Grab &Co vullen? Om jou te ontlasten bij deze keuze, hebben we al drie soorten assortimenten samengesteld. Alle Grab &Co- assortimenten kunnen in iedere opstelling. Zit er iets voor je tussen?

Gewoon goed

De naam zegt het al: met dit assortiment kun je de plank niet misslaan. Jouw werknemers stillen hun trek met onmisbare en betaalbare klassiekers zoals Mars, Venco, Coca-Cola en Cup a Soup, maar kunnen ook terecht voor merken als Eat Natural, Tony’s Chocolonely en Raw Bite. Aangevuld met vers fruit, flesjes sap, voorverpakte broodjes, wraps en salades is dit een gevarieerd en voordelig assortiment voor ieder moment!

Het beste van beide

Kun je of wil je niet kiezen tussen ‘Gewoon goed’ of ‘Verser dan vers’? Ga dan gewoon voor allebei! Dit assortiment combineert the best of both worlds. Zo kunnen jouw werknemers lunchen met een ultraverse salade van de cateraar, maar ook een ouderwetse Mars snacken als ze daar zin in hebben. Zo bied je jouw collega’s voor ieder wat wils, voor iedere portemonnee, voor ieder moment van de dag.

Verser dan vers

Start jouw personeel de dag graag met een breakfast pot met overnight oats? Worden ze blij van een quinoa-salade als lunch en gezonde snacks als tussendoortje? Dan is dit supergezonde assortiment perfect voor jouw bedrijf. Versbereide producten van cateraar Leo – Love Good Food die jouw medewerkers een flinke dosis energie geven. Het resultaat: vitale, gezonde en blije werknemers!

Voor ieder bedrijf een passend assortiment

Zoals je ziet, heb je bij Grab &Co zowel de beschikking tot retailproducten van Coop en Telesuper als de ultraverse cateringproducten van Leo – Love Good Food. Waar je voor kiest, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan:

  • Hoeveel personeel heeft het bedrijf?
  • Hoe vaak zijn ze op kantoor?
  • Wat willen zij besteden aan de lunch?
  • Worden ze blij van versbereide salades en snacks of zijn ze ook prima tevreden met een kant-en-klare salade?
  • Hoe belangrijk vindt jouw bedrijf het om bij te dragen aan de vitaliteit van medewerkers?
  • Welke Grab &Co-opstelling kies je?

Wij adviseren je graag over welk assortiment het beste bij jouw bedrijf en medewerkers past. Neem gerust contact met ons op. 

 

Menu